• March 27, 2022

Zdravko ponoš biografija

Zdravko ponoš biografija
Zdravko ponoš biografija

Zdravko ponoš biografija | Rođenje u zaseoku Golubi kod Knina bio je početak njegovog putovanja u Zagreb, gdje je proveo najveći dio svog djetinjstva i diplomirao inženjera elektronike. Pono je u Srbiju otputovao 1986. godine, kada je započeo svoju vojnu karijeru kao srpski pešadijski oficir.

Dve godine kasnije primljen je u Odeljenje za razvoj i opremu u Beogradu, gde je ostao do penzionisanja iz vlade. Ponu je tada ponuđeno mjesto u Ministarstvu odbrane.

Radio je kao savjetnik brojnih ministara, uključujući budućeg predsjednika Borisa Tadija. Nakon što je bio pukovnik od 2000. godine, 2005. je unapređen u čin general-majora, nakon čega je penzionisan.

a unaprijeđen je i na mjesto zamjenika načelnika Generalštaba. Na mesto načelnika Generalštaba Vojske Srbije, međutim, imenovao ga je predsednik Tadi godinu dana kasnije. U svojstvu načelnika Generalštaba,

Pono je radio na reformi vojske i profesionalizaciji, koja je zaustavljena krajem 2008. kao rezultat neslaganja između njega i ministra odbrane Dragana Utanovca, navodi se u izveštaju.

što je rezultiralo njegovim smjenom iz kompanije u decembru 2008. Pono je otpušten iz vojske kao oficir godinu dana kasnije.

Pono je nakon odlaska iz vojske radio kao diplomatski pomoćnik srpskog ministra spoljnih poslova Vuka Jeremija, sa kojim je prethodno sarađivao dok je bio u Vladi Srbije.

Čak i nakon 2012. njihova saradnja je ostala jaka.

Tačnije, Ponoi srpska porodica je deo slovenskog folklora iz kninskog grada Golubi. Lokalitet se nalazi unutar granica Crkve Svetog Stefana, koja je osnovana 1462. godine.

Zdravko Pono je trenutno krten u godini. Katolika crkva u Golubima za Hrvatske operacije “Oluja” još nije završena. Ja sam Supruga Zdenka Pono, i ja sam iz Hrvatica.

Oni iz Inije stigli su u Zagreb, gdje su zatekli zdravstvenu ustanovu. Pono je jedino dijete samohrane majke i nema braće i sestara, što znači da Agim eku neće moći brinuti o njemu. Zdenka Pono je vlasnica sestra koji se nalazi na teritoriji grada Beograda i nikada nije korišćen.

Kada je reč o tabloidima, koji trenutno izlaze u blizini Pogrdnih i Mrziteljskih nadimaka, kao i granice Zdravku Ponou, smesta je proglasila da su “izmislili”.

“Zdravko Franjin” znači “Zdravko Franjin”. Udruga nastoji uspostaviti prisutnost na predsjedniku Hrvatske Franju Tumana, kao iu sluaju Ponoa, koji nastoji uspostaviti prisutnost ako je u mogućnosti. ovek se meutim ovek se meutim ovek se meutim

Zdravko ponoš biografija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *