Mc stojan visina

Mc stojan visina
Mc stojan visina

Mc stojan visina | Marko Stojković je rođen u mestu Luani, u blizini grada Aaka, gde je i živeo do završetka srednje škole. Sledeće godine je počeo da studira na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

  1. godine dobio je priznanje nakon što je objavio pjesmu Biuj me Stojane, koja je postala hit. Nakon toga, objavio je još nekoliko pjesama, praktično sve su imale seksualni element.

ali lakomisleno Uz seksualni sadržaj, u pesmama se često pominje i hrana, kao što je u pesmi Nadice ispeći mi jaja, a Stojan pokušava sve da prikaže na bezbrižan način.

Uslijedila je uspješna saradnja sa pjevačicom Tinom Ivanovi, nakon koje su uslijedile još suradnje. Radio je i sa umjetnicima kao što su Ksenija Pajin, Jana, Cvija, MC Yanko, Mitar Miri, Alleg Band, Sha, ani, Sandra Afrika, Mija Borisavljevi, Aco Lukas i drugi.

Nastupaju Aleksandra Prijovi i grupa drugih muzičara.

Završio gimnaziju u Lučanima, upisao je Ekonomski fakultet u Beogradu, gde je trenutno upisan kao apsolvent.

Vjeruje da je postigao uspjeh kao muzičar, što je san njegovog sina, te se stoga ne bavi diplomiranjem. MC Stojan navodi da ga ne brine diplomiranje jer je postigao uspeh kao muzičar, što je želja njegovog sina.

Međutim, uprkos tome što se veruje da je ona veliki miljenik žena i, prema pisanju medija, vrhunski zavodnik,

MC Stojan je dugi niz godina veran svojoj jedinoj pravoj ljubavi, ženi po imenu Nevena. Nevena je privatna i ne voli da se vidi u javnosti, ali slavna ličnost njenog dečka je ne brine. osoba koja ga najviše poznaje

Takođe voli mačke i ima jednu koja živi sa njim. Marko Stojanovi smatra da je njegova sestra osoba u koju ima najviše poverenja i to je nešto što deli sa sestrom.

Marko Stojanović, poznati muzičar, rođen je 15. februara 1983. godine u Lučanima, kod Čačka, kao Marko Stojanović (kao najteža beba u čačanskom porodilištu, sa 5.200 grama),

a osnovnu školu završio je u rodnom gradu, zatim srednju u Čačku, pre nego što je upisao Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, gde i trenutno živi (gde je sada apsolvent).

MC Stojan je rano shvatio da ima muzičke veštine još u osnovnoj školi, a povremeno je počeo da repuje još u školi.

Osim toga, u sedmom razredu komponovao je svojevrsnu “himnu” za svoj razred, koja je nosila naziv “VII-2 je mafija”. Takođe je muzičar.

Mc stojan visina

Leave a Reply

Your email address will not be published.