• March 27, 2022

kristijan golubovic visina

kristijan golubovic visina
kristijan golubovic visina

kristijan golubovic visina | I pored toga što su mu roditelji Srboljub i Milanka Golubovi bili srpski gastarbajteri u Minhenu, Kristijan se sa oca nije upoznao tek u osnovnoj školi jer je u inostranstvu izdržavao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog umešanosti u brojne kriminalne radnje.

nezakonite i zle aktivnosti Njegova majka je radila kao stjuardesa za Japan Airlines. Njegov otac je bio zatvoren u zatvorskom kompleksu Goli otok.

Nakon što je sa majkom i sestrom došao u Beograd 1987. godine, Golubovi se konačno nastanio u ulici Brae Jerkovi broj 50 u Vodovcu, naselju u Zvezdarskom okrugu.

Dječak, kome već nisu bile nepoznate maloljetničke delinkventne aktivnosti, nastavio je istim putem sa uličnim tučnjavama i drugim kriminalnim aktivnostima.

U ovim situacijama se često koriste noževi i oružje. Počeo je tako što je u blizini zgrade “Beograanke” nožem ranio momka. Počeo je i da slika, od čega je većinu radio dok je bio zatočen. U decembru 1987. Golubovi je napao mušteriju u kafani u Boleu u Srbiji.

Protiv Slavka “Mije Pijuka” Mijovi (Mije Pijuk), kuma legendarnog mafijaša Arkana, pokrenuo je prvu borbu ispred diskoteke Luv u beogradskom naselju Vodovac maja 1989. godine i pobedio.

Safet “Dimi” Buljuku, tjelohranitelj Mije Pijuka, počeo je gađati Golubova, udarajući ga više puta u noge. U oktobru 1989. godine Golubovi su izazvali nerede u klubu Branko Krsmanović, u kojima je jedna osoba poginula.

Kao rezultat toga ispaljeno je nekoliko hitaca. Bio sam apsolutni car i bio sam pokretač revolucije. Branio sam saigrače!

Naučili su kako da naprave oštrice i sakriju ih od mene, kao i kako da se zaštite i bore… To je Che Guevarina metoda! – uzviknuo je Kristijan, koji je napravio sledeće poređenje između zatvorske “pravde” i stvarnosti:

“Zadruga” je dobar primjer onoga što ja ovdje radim. Kako bih oslobodio svijet Marije i Miljane Kuli, pozivam na revoluciju.

Počevši od petka, Kristijan je započeo svoju pobunu protiv majke i ćerke. On je Miljanu opisao kao mongoloida s kojim bi trebalo postupati, a ne s njim da se čini budalastim na televiziji.

Marija se razbesnela i izvređala Kristijanovu suprugu Ivanu tvrdnjom da Kristijan “jede dasku kod kuće, pa zato devojke u rijalitiju hvata za grudi i zadnjicu”.

kristijan golubovic visina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *