Emir djulovic biografija

Emir djulovic biografija
Emir djulovic biografija

Emir djulovic biografija | Emir Đulović je rođen 7. marta 1988. godine u gradu Tuzli. Osnovno i srednje muzičko obrazovanje završio je u Tuzli, nakon čega je upisao Muzički konzervatorijum u Mostaru radi daljeg studija.

Od malih nogu pokazuje izuzetne muzičke sposobnosti i na kraju ulazi u KUD, gde nastupa kao najmlađi član grupe. U program OBN Folk Talents uključio se sa samo 15 godina.

Odatle je postao poznat kao pobjednik i stekao široko priznanje. “Silver Morning”, njegov prvi studijski album, objavljen je u saradnji sa Nazifom Mushroomom nedugo kasnije.

Javni servis BHT producirao je ovaj video.

Emir ulovi rođen je u bosanskom gradu Tuzli, gdje i danas živi. Osim toga, tamo je uspješno završio muzičku školu. Mostar je grad u Bosni i Hercegovini.

Na jugu Bosne i Hercegovine uspio je završiti i studij muzike. Otkriven je 2005. godine dok je nastupao na muzičkom festivalu u Bosni i Hercegovini pod imenom OBN.

a nakon toga je izdao svoj debi album.

Roman ‘Cipele’, koji su napisali Emir ulovi i Andreana eki, prvi put je objavljen u cijelosti, a dostupna je i verzija na bugarskom jeziku.

Pjesma je također veliki hit, a Emir je oformio snage sa poznatim bugarse zvijezdom Bonijem za daljnji cilj. Pjesma se zove ‘Vreme je’, pjeva pria o tome kako je dolo do saradnje pria o tome kako je dolo do saradnje. Boni je visoko kvalifikovan stručnjak.

Od početka ove godine prošlo je 25 godina. Došlo je do promjene u načinu na koji se stvari rade ovdje. Jedna od najljepših žena na svijetu, ona je i sama po sebi lijepa žena, a sama je poznata i kao “Cijenjena”. Ona je cijenjena sama po sebi, a sama je prelijepa žena. Brojne su uspjehe, a saradnja je ocijenjena kao savren, navodi Priznao ulovi.

Emir djulovic biografija

Leave a Reply

Your email address will not be published.