Teodora džehverović visina

Teodora džehverović visina
Teodora džehverović visina

Teodora džehverović visina | Ukratko, poznate dame iz celog sveta prave svoju najbolju emisiju na javnim dogaajima, a tim strunjaka priča o tome kako da tako lako izgledaju od vrha sveta do dna sveta.

Sve dok su pravi atributi i “nedostaci” na mestu, čini se da veina kontroliše situaciju kad god se kamera pomeri udesno. Međutim, u stvarnosti to nije slučaj.

Iako su pevaice visoke tek metar i po, imaju dosta stvari veličine oko 1,60 centimetara, što ne šteti njihovom seksepilu i zgodnom, što je zalost.

U kontekstu trenutne situacije, želimo da sa vama podelimo dve liste. Prva je grupa srpskih zvezda, a druga grupa holivudskih zvezda koja ne meri dužinu od 1,60 cm, a mnogi od njih su među najboljima u svojim oblastima.

Suada D’ehveri je rođena 10. februara 1998. godine u Kaarevu, Srbija, od porodice Gordane Goce D’ehverovi i Seada D’ehverovia. Ona je poznata pevačica koja je nastupala širom sveta.

Uprkos snažnoj želji da se bavi pravnom karijerom, ubrzo je prepoznala da je njena prava strast muzika i uz podsticaj roditelja prijavila se za takmičenje “Zvezde Granda” u sezoni 2014/2015.

Teodora ima brata Senada (koji je kasnije promijenio ime u Sava), a njeno rođeno ime je Suada, koje je kasnije promijenila u Teodora, a prezime Dehveri u Dehverovi. Teodora ima i sestru Savu, koja je promenila ime u Sava.

Tačnije, porodica Džehveri je porijeklom iz Albanije, a kada se njen otac Sead oženio Srbinom po imenu Gordan, došao je u sukob sa porodicom, te je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu prije nego što se vratio u Albaniju.

a zatim u Srbiju, u Kačarevo, rodno mesto Teodorine majke Goce, gde je provela ostatak života.

Trenutno je u emotivnoj vezi sa koleginicom iz “Zadruge”, kaže Teodora Dehverovi.

Anđela Rankovi je model. Uprkos činjenici da su ona i njegovi roditelji nezadovoljni izborom svoje djece iz raznih razloga, ona i njegovi roditelji su dobro odabrali.

Ipak, slažu se da njihove porodice ne pokušavaju da utiču na njihove odluke, te su se Teodora i Anđelo od tada uselili zajedno.

Početak njihove veze, s druge strane, dogodio se u izuzetno teškim uslovima, tačnije tokom njenog angažmana u “Zadruzi”.

Dok je Teodora Djehverovi živjela u svijetu fantazije, imala sam dečka, sjajnog fudbalera Kristijana Ipa, koji je poslužio kao osnova za njen veliki singl “Kristijan”. siva

Teodora džehverović visina
Teodora džehverović visina

Leave a Reply

Your email address will not be published.