Sasa kovacevic visina

Sasa kovacevic visina
Sasa kovacevic visina

Sasa kovacevic visina | Njihovi roditelji su slavnu braću Radeta i Sašu upisali sa pet godina u muzičku školu Kosta Manojlovi i od tada su tu.

Kao rezultat toga, Sale je sa šest godina počeo da ide u tzv. muzički vrtić, a sa sedam je počeo da pohađa osnovnu muzičku školu, gde je učio klavir.

Saša Kovačević je u osnovnoj školi bio tih i suzdržan mladić, ali je postigao veliki uspeh, a time se i više bavio sportom. Počeo je da trenira kik boks i košarku sa 14 godina, a sa 14 je postigao nacionalni značaj.

Dobio je svoj prvi set klavijatura. Nadalje, uprkos činjenici da je već tada želio da počne nastupati na raznim proslavama, roditelji mu to nisu dozvolili sve dok nije završio muzičko obrazovanje na Akademiji.

Pošto je mladi pevač bio toliko uporan, otac ga je od 16. godine pratio na jednom koncertu u susednoj piceriji, a kasnije je, sa ocem kao menadžerom, nastavio da nastupa u Karnegi holu.

Saša Kovačević je svoju muzičku karijeru započeo kao član tada poznatog splava “Hrabro srce”.

Nakon što je proveo u Radnicima Beograd, Kovaevi se pridružio Obiliju 1996. godine kao igrač.

Bio je redovni član tima koji je osvojio Prvu ligu Savezne Republike Jugoslavije 1997/98. U avgustu 2000. godine, Kovaevi je prebačen u turski klub Erzurumspor, gdje je igrao naredne dvije sezone.

Za klub je igrao dvije godine, uz partnera Milorada Koru, prije nego što je otišao u maju 2001. godine.

Saša je kao osnovnoškolac bio povučen i miran, ali je bio izuzetno bistar, pa je pred kraj osnovne škole počeo aktivno da se bavi sportom.

U ustanovi se nude kikboks i košarka. Prvu klavijaturu dobio je sa 14 godina, a ubrzo je uslijedila želja da nastupa na zabavama. Njegovi roditelji su se protivili i insistirali su da prvo završi studije na Akademiji.

Nakon mnogo truda, njegov otac je konačno pristao da ga odvede u piceriju u blizini njihovog stana kada mu je bilo šesnaest godina. Kasnije je Sašin otac preuzeo dužnost njegovog menadžera i počeo da se pojavljuje u hit televizijskoj emisiji “Hrabro srce”.

Saša je odabrao da pohađa i diplomira na Akademiji muzičke umetnosti delom zbog svojih prirodnih sposobnosti.

kao i oblast dizajna zvuka i snimanja kao njegove željene opcije. Postigao je akademsku izvrsnost i diplomirao u roku kao student, a od 2004. godine aktivno se interesuje za komponovanje i muziku.

Dok je Sašu Kovačevića u medijima dovodio u vezu s brojnim ženama, a otkriveno je da je on zapravo u vezi s jednom od njih, njegovi pokušaji da te veze sakriju od javnosti na kraju su bili uzaludni, jer je bio razotkriven kao u vezi sa drugom ženom.

Saino srce danas pripada Zorani Tasi, bivšoj missici i manekenki, a njihova veza traje više od godinu dana.

i po sata Zoran ima ćerku Iskru iz prethodne veze koja je nastala pre ove. Zanimljivo je da se mala Iskra pojavila u spotu za pesmu “Bez tebe me nema” kao jedan od glumaca.

Sasa kovacevic visina

Leave a Reply

Your email address will not be published.