Elena kitic visina

Elena kitic visina
Elena kitic visina

Elena kitic visina | Elena Kiti je rođena 1997. godine u Hanoveru u Njemačkoj od bosansko-srpskih turbo-folk pjevača Mile Kiti i Marte Savi, a kćerka je Mile Kiti i Marte Savi.

U julu 2016. objavila je svoj prvi singl sa Jala Bratom pod nazivom “Folira” (Plying), koji je ubrzo privukao široku pažnju.

U novembru je bila predstavljena na pesmi Jala Brata i Bube Corellija “Ne Volim” (Ne volim), koja je preuzeta sa njihovog albuma Kruna i objavljena u novembru (Kruna).

Elena je debitovala sa svojim solo singlom “Zlato” (Precious) u junu naredne godine, koji je napisao Jala Brat i objavio preko IDJTunesa.

U aprilu ove godine objavila je singl “Geto princeza” (Ghetto Princess), koji je producirao Rastafarijan.

Sljedeće godine se udružila s makedonskim trap duom 2Bona na pjesmi “Colombiana”.

Elena je otkrila svoj predstojeći debi album sa pesmom “Zabranjujem” koju je producirao Darko Dimitrov i objavljena u julu.

Sadržao je vertikalni muzički spot srpskog muzičara, što je prvi put da je takav video objavljen.

U decembru je objavila singl “2000s”, koji je popraćen interaktivnim muzičkim spotom u kojem su gledaoci mogli odrediti ishod.

Elena će objaviti svoj sljedeći album, “Harakiri”, u julu 2020. (Harakiri). Godine 2021. objavila je dvije pjesme, od kojih je prva “Lazi”, a druga “Svemir”. Na javnim dešavanjima, poznate dame iz cijelog svijeta pojavljuju se vrhunske srijene, zbog čega ih i zovu “tip top”.

Kao rezultat toga, strunjaka salamura su svjesni činjenice da su izgledaju besprekorno od glave do pete. Sve dok su pravi atributi i “nedostaci” na mestu, čini se da veina kontroliše situaciju kad god se kamera pomeri udesno. Međutim, u stvarnosti to nije slučaj.

Iako su pevaice visoke tek metar i po, imaju dosta stvari veličine oko 1,60 centimetara, što ne šteti njihovom seksepilu i zgodnom, što je zalost.

Elena Kitić je rođena 11. avgusta 1997. godine u gradu Hanoveru, u provinciji Nemaha.

Popularnost Folire kao pevaice je porasla posljednjih godina, a najnoviji primjer je saradnja sa Jalom Bratom 2016. Pesma broji (paunovo pero)

Predloga vredi oko 35 miliona dolara. Ovogodišnja snimila je pesmu sa Jalom Bratom i Bubom Korelijem pod nazivom “Ne volim”, koja je objavljena na njihovom istoimenom albumu.

Nedavno je primećen i jedan pesmu Zlato, o kome se mnogo spekulisalo i medijski izveštavalo, a očekuje se da će pesma imati do 15 miliona gledalaca.

Tokom kalendarske 2018. godine Stefan uri, poznatiji kao Rasta, emitovao je svoju muziku i poeziju za dobrobit Geto princeze.

Kada neku poznatu linost vide uivo, mnogi ljudi postanu iznenade.

Kada je u pozadini mnogo buke, ali to važi i za one koji su visoki, oni se mogu jasno vidjeti kroz objektiv kamere. Kako ne bi došlo do zabune i dileme, ispitaćemo koje su domaće i međunarodne organizacije i influenseri najistaknutiji.

Elena kitic visina

Leave a Reply

Your email address will not be published.