Andrija jo visina

Andrija jo visina
Andrija jo visina

Andrija jo visina | Instagram trenutno ima oko 615.000 pratilaca na društvenoj mreži “Instagram” (od septembra 2021.), a njegov YouTube kanal ima oko 820 hiljada pretplatnika i 180 miliona pregleda.

Uprkos velikom broju pratilaca na društvenim mrežama, Andrija Jo priznaje da se oseća nemotivisano i da bi morao češće da snima spotove. “Relax” je bila prva pjesma koju je ikada snimio.

Tokom “Beovizije” 2020. godine otpevao je pesmu “Oči meduze”, koja mu je donela plasman u finale i očarala mnoge članove publike. Pokazao je da i poznati jutjuberi znaju da pevaju, što je, kako je rekao, “redak talenat”.

To je bio njegov glavni cilj.

Srednje obrazovanje stekao je u Gimnaziji Leskovac u Leskovcu, Srbija, gde je diplomirao sa odličnim uspehom. Po završetku studija upisao je Školu informacionih tehnologija u Beogradu na smeru Računarska multimedija.

Srbija.

Andrija Jovi koristi svoj imidž kako bi promovirao svoju profesiju na društvenim mrežama. Reprezentaciju njegovih muzičkih sposobnosti obezbeđuje Biljana Savi iz Beograda, dok reprezentaciju njegove manekenske karijere obezbeđuje Chance Model Management iz Beograda.

Srbija.

Ana Cvetković mu je sestra i on živi sa njom. Bio je u vezi sa koleginicom jutjuberkom Leom Stanković. O njegovoj seksualnoj orijentaciji napisano je nekoliko tekstova, a Andrija Jo je izjavio da mu je cijela stvar zabavna.

i da nesumnjivo nije bio gej i da je volio žensko društvo. Te priče su, s druge strane, nastavile da kruže jer on praktički nikada nije otkrio svoju vezu sa mladom damom. Počeo je da snima čim je mogao.

To je na kraju postala njegova velika ljubav. Kada se na kraju preselio iz rodnog Leskovca u Beograd i stekao veliki broj pratilaca, “Jutjub” je za njega evoluirao u profitabilan posao.

Počeo je da zarađuje dovoljno da od zarađenog novca može da plati stan u Beogradu i da ima sve što mu je potrebno da preživi kao student u tom gradu.

U jednom intervjuu je čak izjavio da mu novac koji prima od YouTube-a omogućava da pomogne porodici i da se više ne mora oslanjati na njih za finansijsku pomoć za školovanje.

Andrija jo visina

Leave a Reply

Your email address will not be published.