Nenad nešić biografija

nenad nešić biografija
nenad nešić biografija

Nenad nešić biografija | Nenad Nešić rođen je 4. jula 1978. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Diplomirao je sa odličnim uspehom na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i stekao status diplomiranog pravnika.

Njegov angažman u nekoliko studentskih organizacija tokom svog studentskog vremena bio je opsežan, a neko vrijeme je bio i predsjednik Studentske organizacije.

Kao direktor Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Obavljao je zadužen za najvažnije i najefikasnije poslove.

Funkcija potpredsjednika i direktora “Puteva Republike Srpske” biće upražnjena od 2016. do 2020. godine. Od tada je u Republici Srbiji završen niz projekata, uključujući i one koji se smatraju od kritičnog značaja za državu. budućnost.

Optinskog odbora DNS-a Istono Novo Sarajevo, Regionalnog odbora DNS-a Sarajevsko-romanijske regije, Glavnog odbora DNS-a i Predsjedništva DNS-a.i Hercegovine među domenima pod kojima je radio Predsjednik.

Nei je vlasnik stana Budvi (Crna Gora), a posjeduje i stan u Novom Sadu (Srbija). Sa bratom Predragom suvlasnik se nalazi u srcu sarajevske istorijske četvrti. Prijavio je u imovinskom kartonu prijavio.

U 2017. godini ostvaren je dobitak od imovine u vrijednosti od 20.000 KM. Vlasnik je podružnica N-Group-a sa sjedištem u Sarajevu.

Nije odlučeno da li će sarađivati ​​sa Novinarstvom Centra za istraživačko novinarstvo. Kada se 2014. godina bliži kraju?

Raskinuo je radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, što znači da se aktivno bavi politikom.

U periodu od 2014. do 2016. godine radio sam kao generalni direktor kompanije N Trade u Istonom Sarajevu, Srbija. Od 2016. godine do danas, Javno preduzeće Putevi Republike Srpske obavlja funkciju direktora organizacije.

Pored dužnosti predsjednika Optinskog odbora Demokratskog nacionalnog saveza štedionice Istono Novo Sarajevo, obavlja i dužnost predsjednika

Regionalnog demokratskog nacionalnog saveza štedionice Sarajevsko-romanijske regije i predsjednika Demokratskog nacionalnog saveza štedionice Republike Srpske. Sarajevo.

nenad nešić biografija

Leave a Reply

Your email address will not be published.