Ivana pavkovic biografija

ivana pavkovic biografija
ivana pavkovic biografija

Ivana pavkovic biografija | Ivana Pavkovi, poznata pevaica iz Bora, rođena je 10.03.1991.godine i iz porodice je makedonskih korena. Ima i roenu sestru, a mlada je koliko je da bi pokazala interesovanje za bavljenje muzičara.

Za vreme dok je Boru Ivana Pavkovi pohađao osnovnu kolu u svom rodnom gradu, bila je lanica muzičke sekcije i KUD-a iz ovog grada.

Kada je prošao est razred, Pevala je stacionirana na jednom nastupu pesmu “Beograd”, gde je svojim zalentom oduela sve što je dragoceno, a sada se može nagađati da se ispred nje nalazi blistava muzička karijera. .

Ivana Pavkovi je diplomirala na Boru Ekonomskom kolu, a svoje studije i rad odlučila je da usmeri u grad Boru. Objavila je i knjigu na temu ekonomije.

na smjeru za menadment na Tehnikom akultetu na smjeru za menadment

Njihove dvoje vae se smatraju među najljepšima na otoku, a njihove vie puta među najcjenjenijima. Oni su razni nepouzdani izvori, koji su ih nagovarali da poljulaju brak kako ne bi postali meta za rukom.

Uprkos tome što su Ivana i Petar jako zaljubljeni jedno u drugo, njihova veza je, prema pisanju internet portala Puls, daleko od kraja. Ivanina sestra Milana, kao i Milanov brat Milan, oboje su zaljubljeni jedno u drugo.

Mi smo grupa ljudi koji su oduševljeni nečim.

Pazićemo na njegovu reakciju. Moguće je da je bio uivao na moru. Iako su talasa i hladne vode stradale zbog toga, sve što se dogodilo od tada je blagoslov.

Imperativ je da radimo zajedno, kaže Ivana u svojoj knjizi “Blic Puls” i dodaje da su “njoj i Petru” uključeni u svaki korak procesa, uključujući i dragu i beskrajno drag, kao i letovanje: “posle je bilo prvo uivanje sa njim.”

Šteta što je tako nizak i nema šta da ponudi u pogledu rasta, ali on je presladak. To gleda sa oduevljenjem, to gleda sa vidi, to gleda sa vidi,

Isto je i sa pipnenom, zbog čega je tako zanimljiv. Mama Ivana se sprema za svoj prvi čas, a svaki trenutak će biti snimljen kamerom – tradicija koju nosi generacijama.

ivana pavkovic biografija

Leave a Reply

Your email address will not be published.